Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Το αγοράκι του Χαλεπιού: Η εικόνα ενός παιδιού μετά από βομβαρδισμό

Με αίματα στο πρόσωπο και κατασκονισμένο δεν μιλάει, δεν κλαίει, κοιτάει με απλανές και άδειο βλέμμα γύρω του

Το αγοράκι του Χαλεπιού: Η εικόνα ενός παιδιού μετά από βομβαρδισμό

Το γύρο του κόσμου κάνουν η φωτογραφία και το βίντεο ενός μικρού αγοριού που μόλις έχει διασωθεί από έναν βομβαρδισμό στο Χαλέπι. 
Το αγοράκι, ο 5χρονος Ομράν Ντανές, κάθεται μέσα σε ένα ασθενοφόρο, με αίματα στο πρόσωπο και κατασκονισμένο. Δεν μιλάει, δεν κλαίει, κοιτάει με απλανές και άδειο βλέμμα γύρω του, σαν να μην καταλαβαίνει που είναι και τι έχει συμβεί. 
Κάποια στιγμή πιάνει το κεφάλι του, κοιτάει το ματωμένο χεράκι του με περιέργεια και στη συνέχεια το σκουπίζει ήρεμα στο κάθισμα. Αν και σοβαρά χτυπημένο, δεν νιώθει πόνο. 
Το αγοράκι του Χαλεπιού μόλις έζησε τον τρόμο του πολέμου και είναι σοκαρισμένο. Εντοπίστηκε και διασώθηκε κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού του μετά από μια αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη στην υπόλοιπη οικογένεια του μετά την αεροπορική επιδρομή. 
Τουλάχιστον 19 άμαχοι, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, σκοτώθηκαν χθες από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς σε δύο συνοικίες που ελέγχονται από τους αντάρτες στο Χαλέπι, όπως ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ακόμη να βάλουν μυαλό  και να δουν τι κάνουν στους ευατούς τους και να τους στείλουν από κει
news.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου